Travronden ny huvudpartner för Svenska Travligan

Travronden är klara som huvudpartner till Svenska Travligan (STL). Samarbetet inleds omgående och Travronden kommer synas i samband med STL precis som andra partners som Gränges.
- Vi är väldigt glada över att kunna utöka vårt samarbete och jobba tillsammans för att fortsätta att göra travsporten större, säger Maria Croon vd Svensk Travsport.


Svensk Travsport och Travronden har ingått ett samarbete där Travronden blir huvudpartner till Svenska Travligan (STL). STL är travets högsta liga där de bästa hästarna och kuskarna gör upp under året.
– Vi tycker att det känns fantastiskt spännande att ta klivet in i hjärtat på svensk travsport. STL är travsportens finrum och något vi är stolta över att bidra till att etablera. Tillsammans kan vi synliggöra världens bästa travsport ännu mer och bättre. I dessa tider känns det som nödvändigt för kommande generationers travintresse, säger Joakim Svensson, chefredaktör på Travronden.

Travronden kommer att bli synliga ute på STL:s travdagar. Samarbete ger båda möjlighet att ta stöd av varandra för att växa.
– Med Travronden som partner kan vi ytterligare synliggöra hur kuskar, hästar och tränare ligger till i STL-tabellerna i jakten på finalplatserna.. Vår förhoppning är att fler hittar till travsporten både på och runt arenorna, menar Svensk Travsports VD Maria Croon.

– Travrondens kunder älskar trav. Tack vare deras engagemang kan vi ge tillbaka till sporten. Via samarbeten stöttar vi sedan tidigare unga som inte upptäckt travsporten, är på väg in i hästvärlden eller behöver stöd för att klamra sig fast i sulkyn. Att nu addera den största scenen av alla, STL, till vår samarbetsportfölj känns som ett naturligt och inspirerande steg framåt, fortsätter Joakim Svensson, chefredaktör på Travronden.

Travronden blir därmed den andra huvudpartnern till STL tillsammans med Gränges.

Publicerad måndag 16 maj 2022. kundtjanst@travsport.se