Välkommen till STL:s nya hemsida

Välkommen till svenskatravligan.se – här kan du hitta all info om travets elitserie. Tabeller, poänglistor, kommande tävlingar, info och biljetter. Här kan du se hur din favorithäst ligger till inför nästa final eller vilken kusk som har tagit flest STL-segrar under året.


Svenskatravligan.se är en hubb för allting kopplat till vår högsta tävlingsserie inom travet, där vi hoppas att du som intresserad ska kunna följa alla rafflande meetings på ett enkelt sätt. Här ska du enkelt hitta biljetter till de tävlingar du vill besöka såväl som få en överblick över alla spännande tävlingar som varje vecka går av stapeln på någon av landets 33 travbanor.

Vad är STL?

Svenska Travligan är en tävlingsserie för de allra bästa travhästarna i landet. Här tävlar också de bästa tränarna och kuskarna mot varann. För landets alla travhästägare är STL det stora målet och det främsta sammanhanget man vill delta i.

STL är en av de sportligor som drar mest publik i Sveriges och en av få som pågår året runt, utan uppehåll mellan säsongerna. Varje lördag, året runt, tävlar vi i STL.

Serien består av 7 divisioner, där Gulddivisionen är den högsta, med de allra bästa hästarna. På svenskatravligan.se kan du se alla tabeller, i de olika divisionerna. Där kan du se hur din favorithäst ligger till inför nästa STL-final. Finalen är slutet på varje meeting och totalt kör vi 8 meetings varje år.

Bokmärk svenskatravligan.se och häng med i svängarna när travets elitserie avgörs!

Publicerad fredag 13 maj 2022. kundtjanst@travsport.se