Gert Lindbergs lopp - STL-finaler

Gert Lindbergs lopp - STL-finaler

Kvällen bjuder på finaler i samtliga STL - divisioner. Gert Lindbergs lopp är finalen i STL Gulddivisionen.

Välkommen till en skön paus i julfirandet med  en dag av spännande tävlingar, god mat och chansen att vinna miljoner. Vi bjuder på Gert Lindbergs lopp och STL-finaler. 

Mat & Dryck

Öppna enheter Bistron, Kongressen och seperat loge i Festvåningen. Boka via knapparna nedan. Entréavgift ingår i restaurangbokningarna.

Sportbar Ströget erbjuder ett utbud av ”fast food” och drycker som handlas på plats. Fri sittning

Café Maharajah håller öppet ovanför E-läktaren.

Solvalla Travmuseum

Upplev Solvallas spännande historia. Du betalar inget extra utöver entrén till tävlingsdagen för att besöka Solvalla Travmuseum som ligger i E-hallen under E-läktaren.

Entré

Huvudentrén (f.d Restaurangentrén) är öppen för förköpta entrébiljetter, årskort och drop in. Spångaentrén och Stora Entrén är enbart öppna för förköpta entrébiljetter och årskort.

Pris 100kr. Köp av entré på plats debiteras med ytterligare 50 kr i serviceavgift. Fri entré för barn och ungdomar under 18 år.

Svenskt Travsports Årskort 2022 gäller den här dagen

Kontantfritt

Solvalla är en kontantfri arena för spel, restauranger, entréer och inköpsställen. Spel på hästar sker digitalt på din telefon, surfplatta eller dator. Spelvärdar finns på plats och guidar dig. Hjälp finns även att få på Servicecenter på plan 2 utanför restaurang Bistron.

Vid frågor kontakta oss på: info@solvalla.se
Restaurangrelaterade frågor: restauranger@solvalla.se

Parkering


GratisHitta hit här

 


Läs mer och hitta vägbeskrivning och liknande på solvalla.se