Åby - Åby World Grand Prix

Åby - Åby World Grand Prix

Välkommen till Åbytravet för en tävlingsdag i toppklass med premiären av Åby World Grand Prix som juvelen i kronan.

MAT OCH DRYCK PÅ ARENAN

GRAND PRIX BEACH LOUNGE – NYHET!
Välkommen till Grand Prix Beach Club – där vi kombinerar spänningen från travet med den ultimata sommarfestupplevelsen! Drömmer du om en dag vid stranden medan du njuter av en härlig atmosfär och god mat? Hos oss erbjuder vi sandstrandkänsla, gott om sittplatser och ett event med fullt med spänning och fart.
Är du redo att förena kärleken till partyt med spänningen från travet? Då är Grand Prix Club den perfekta destinationen för dig!
Priset för denna oförglömliga dag är endast 895 kr, inklusive entré och vår läckra grilltallrik. Boka din biljett redan idag och gör dig redo för en sommarfest du sent kommer glömma!

RESTAURANG PEGASUS
På Restaurang Pegasus är stämningen alltid på hög nivå. Pegasus är en etagerestaurang och restaurangens placering gör att du alltid har en perfekt utsikt över travbanan oavsett var du sitter, samtidigt som du avnjuter en god middag.
Restaurangen är utmärkt för såväl små som stora sällskap.
Idag kan du välja mellan två olika paket i restaurangen, Pegasus Standard eller Pegasus VIP.

ÖVRIG MAT OCH DRYCK PÅ ARENAN
Om du inte önskar boka bord så finns det gott om alternativ för att stilla både hunger och törst på publikplats. Njut av hamburgare, grillad korv eller utforska spännande smaker från foodtrucks som erbjuder rätter från olika delar av världen. Och när det är dags för något att dricka finns det flera barer att välja mellan där du kan hitta allt från förfriskande drycker till läsk, kaffe och vatten. Här kan du även köpa glass.

FÖRSTA PARKETT
För dig som älskar att vara nära händelsernas centrum och känna pulsen från loppen på riktigt är Första Parkett det perfekta valet! Här kan du boka ett bänkset för upp till 8 personer och säkra dig en sittplats under hela dagen. Sitt bekvämt vid staketet och följ loppen på nära håll medan du njuter av spänningen och energin från banan. När det är dags för en paus eller om du känner dig sugen på något gott att äta eller dricka, kan du enkelt välja från det breda utbudet på publikplatsen.

Läs mer och hitta vägbeskrivning och liknande på abytravet.se.