Publiktävlingar

Under STL Sommartrav pågår två olika tävlingar som alla besökare är med i. I båda tävlingarna är vinsten restaurangplatser till Elitloppet 2024 (24-26 maj) för två personer. Tävlingarna har enkla regler och en beskrivning finner du här nedanför.


Flest antal besök

Den besökare som blir inskannad på flest travtävlingar inom STL Sommartrav är den som vinner priset. Allt du behöver göra för att delta är helt enkelt att se till att du blir inskannad vid entrén varje gång du besöker något av tävlingsdagarna. Det spelar ingen roll om du köpt din biljett eller om du har ett årskort, så länge den blir skannad.

Vinnaren kommer kontaktas av Svensk Travsport när STL Sommartrav är slut. Kom ihåg att använda samma konto på Tickster varje gång du köper biljetter för att det ska vara möjligt att registrera besöken på respektive person. 

Om två eller flera personer hamnar på samma antal besök så avgörs vinnare med en utslagsfråga från Svensk Travsport.

Alla kan vinna

Alla som går på någon travdag inom STL Sommartrav är med i denna tävling. Efter sista travloppet den 16 augusti skickas en fråga ut till alla som blivit registrerade där du får motivera varför just de ska få vinna priset. Frågan skickas ut via mail och en jury från Svensk Travsport utser vinnaren. Du kan alltså gå på endast en travtävling under STL Sommartrav och ändå ha möjlighet att vinna ett restaurangplatser till Elitloppet 2024 (24-26 maj).

Vi ses på travbanorna under sommaren!


kundtjanst@travsport.se