Mantorp - Oasis Bi's lopp

Mantorp - Oasis Bi's lopp

Dags för att kickstarta julhelgen med en uppesittarkväll hos oss! Samla familj och vänner på stora travrestaurangen och njut av travsport av högsta kvalité!

Mat & Dryck:
Stora travrestaurangen på övre plan har öppet och serverar en god, hemlagad buffé av högsta kvalité. Vid köp av restaurangplats bjuder vi på entrén och ett travprogram om du vill. Du kan köpa din plats här. Restaurangen öppnar samtidigt som arenan. Maten serveras mellan 17.30 och 20.00.

JK’s Sportbar i anslutning till läktaren håller öppet. Här kan du köpa grillrätter som korv med bröd och hamburgare med mera. Även fika serveras. Det är möjligt att äta mat och dryck på läktaren. Via Tickster kan du ta del av ett billigare erbjudande på burgare och dryck/bärs vid köp av läktarplats.

Läktarplatser:
Läktarens nedersta rad (blå stolar) har fri sittning. Övriga läktarplatser kostar 25kr styck. Läktarplatserna är fördelade vid bord om 4. Om ditt sällskap är 5 personer eller mer kommer ni bli placerade vid två bord bredvid varandra. Det är möjligt att önska placering på läktaren, om ni vill sitta nära mål eller Sportbaren till exempel. Detta önskemål görs i betalningsstadiet på Tickster.

Om ni i sällskapet är 2 personer kan ni vid högt tryck bli placerade tillsammans med ett annat sällskap. Om detta är något ni vill undvika så behöver hela bordet köpas (4 platser) för 100kr styck.

Läs mer och hitta vägbeskrivning och liknande på mantorphastsportarena.se.