STL-finaler, Margaretas Tidiga Unghästserie

STL-finaler, Margaretas Tidiga Unghästserie

Välkommen till en dag med spännande tävlingar, god mat och chansen att vinna miljoner. Vi bjuder på Margaretas Tidiga Unghästserie och STL-finaler.

Mat & Dryck
Öppna enheter Bistron, Valla Krog, Kongressen och seperat loge i Festvåningen. Boka via solvalla.se Entréavgift ingår i restaurangbokningarna.

Sportbar Ströget erbjuder ett utbud av ”fast food” och drycker som handlas på plats. Fri sittning

Café Maharajah håller öppet ovanför E-läktaren.

A-Huset med målläktaren är öppen (ej försäljning av mat eller dryck)

Familjeaktiviteter
I området vid upploppskurvan finns familjeaktiviteter. Öppettider kl. 14.30-18.30. Solvalla Travskola erbjuder ponnyrkörning kl. 14.30-16.30. I Arkaden finns det käpphästhoppning, pyssel och Monté Pyton (mekansik häst), och Ingen extra avgift för familjeaktiviteterna.

Solvalla Travmuseum
Upplev Solvallas spännande historia. Du betalar inget extra utöver entrén till tävlingsdagen för att besöka Solvalla Travmuseum som ligger i E-hallen under E-läktaren.

Entré
Huvudentrén (f.d Restaurangentrén) är öppen för förköpta entrébiljetter, årskort och drop in. Spångaentrén och Stora Entrén är enbart öppna för förköpta entrébiljetter och årskort. 

Pris 100 kr. Köp av entré på plats debiteras med ytterligare 50 kr i serviceavgift. Fri entré för barn och ungdomar under 18 år.

Svenskt Travsports Årskort 2023 gäller den här dagen.

Kontantfritt
Solvalla är en kontantfri arena för spel, restauranger, entréer och inköpsställen. Spel på hästar sker digitalt på din telefon, surfplatta eller dator. Spelvärdar finns på plats och guidar dig. Hjälp finns även att få på Servicecenter på plan 2 utanför restaurang Bistron.

Vid frågor kontakta oss på: info@solvalla.se
Restaurangrelaterade frågor: restauranger@solvalla.se

Parkering
Gratis

Hitta hit här