Mantorp - Ina Scots Ära

Mantorp - Ina Scots Ära

Välkommen till Mantorp Hästsportarena på det första stoppet för STL Sommartravsturnén. Några av dagens höjdpunkter är loppen Ina Scots Ära och Östgötaloppet.

Vår största travdag är äntligen här; STL Sommartrav med V75®! Ta med hela familjen på en travfest full med fart och fläkt. Stora Restaurangen är öppen, likaså Sportbaren, uteserveringen och foodtrucken. Det finns lekland för barnen och finaste klass på sporten för de vuxna.

Mat & Dryck:
Stora travrestaurangen på övre plan har öppet och serverar en god, hemlagad sommarbuffé av högsta kvalité. Du kan köpa din plats härRestaurangen öppnar samtidigt som arenan. Maten serveras mellan 14.00 och 17.00

Sommarbuffén består av: 
* Grillad flanskstek
* Varmröks lax
* Rökt fläskfilé
* Rostbiff
* Kryddig korv
* Pastasallad Ceasar med krutonger
* Hemgjord potatissallad på färskpotatis
* Krämig rotfruksgratäng
* Smörslungad färskpotatis
* Hemslagen citron- och dillmajonäs
* Husets bearnaisesås
* Björnbärsgräddsås
* Grillad majs
* Grönsallad
* Surdegsbröd med vispat smör
* Pannacotta och kaffe.

Notera att i stora restaurangen räknas man som barn om man är under 12 år

JK’s Sportbar i anslutning till läktaren håller öppet. Här kan du köpa grillrätter som korv med bröd och hamburgare med mera. Även fika serveras. Det är möjligt att äta mat och dryck på läktaren. Via Tickster kan du ta del av ett billigare erbjudande på burgare och dryck/bärs samt en för tävlingsdagen exklusiv grilltallrik vid köp av läktarplats.

Läktarplatser:
Läktarens nedersta rad (blå stolar) har fri sittning. Övriga läktarplatser kostar 25kr styck. Läktarplatserna är fördelade vid bord om 4. Om ditt sällskap är 5 personer eller mer kommer ni bli placerade vid två bord bredvid varandra. Det är möjligt att önska placering på läktaren, om ni vill sitta nära mål eller Sportbaren till exempel. Detta önskemål görs i betalningsstadiet på Tickster.

Om ni i sällskapet är 2 personer kan ni vid högt tryck bli placerade tillsammans med ett annat sällskap. Om detta är något ni vill undvika så behöver hela bordet köpas (4 platser) för 100kr styck.

Läs mer och hitta vägbeskrivning och liknande på mantorphastsportarena.se.